Inlägg taggade gratis

Bloggat om allt från - film, WordPress, open source till hårdvara.

5 gratisprogram värda att kolla in

Synkron Sitter du med flera datorer som du t.ex arbetar på eller har du kanske externa diskar du vill göra backup till? Då kan Synkron vara programmet för det. Med Synkron så kan du synkronisera mappar och filer mellan flera olika datorer eller diskar. Några av funktionerna du hittar i Synkron: Filtrering Multisynkronisering Schemaläggning Svartlistning av filer Återställning av raderade filer Webbplats | Ladda ner | System: Win/Mac/Linux   UltraVNC Fjärrskrivbord kan vara väldigt användbart. Flera system har det inbyggt, men kanske inte lika lättkört och funktionellt som UltraVNC. Behöver man t.ex hjälpa familjemedlemmar, komma åt andra datorer i nätverket…

6Läs mer

Tema – Vision of Darkness

Då har jag äntligen gjort klart det första temat jag tidigare lovat. Detta är alltså den första fria versionen av min förra design “Vision of Darkness”. Temat är något uppdaterat för att passa den större massan och några nya funktioner i WordPress. Det är även förinställt för att kunna använda tilläggen WP-PostViews och Get Recent Comments. Det finns två widgetfält i temat. Det första underst i sidomenyn och den andra i första kolumnen i sidfoten. Just nu finns ingen förhandsgranskning av temat mer än denna bild (ska ordnas). Ladda ner Vision Of Darkness »

0Läs mer

Teman från Eyesx

Jag har som jag tidigare nämnt fått många förfrågningar för min förra design. Nästan så man skulle kunna sälja temat till högstbjudande, men nu är jag ju så snäll så jag kommer att släppa det som ett fritt tema. Inte nog med det så kommer jag även att släppa ett tema vid namn NordicDream, du kan se hur detta tema ser ut på www.nordicdream.se. Både dessa WordPress teman kommer att vara gjorda för svenska användare (endast på svenska). Vision Of Darkness temat är nästan klart och kommer att komma dom närmaste dagarna/veckan. Så håll utkik här eller på WP-Support Sverige.

3Läs mer