Inlägg taggade födelsedag

Bloggat om allt från - film, WordPress, open source till hårdvara.


Varning på födelsedagen

Ja det stämmer, idag fyller jag år, igen 😉 Med IPRED som en het debatt runt om på webben så får man väl kanske börja med att varna för att sjunga “Happy Birthday” för mig idag! Gör du det så riskerar du att bli jagad av landets mest inkompetenta jurist (?) Henrik Pontén, som kommer vilja stämma skiten ur dig för att du framför en upphovsrättsskyddad sång (n)

4Läs mer

Grattis mamma!

Grattis på födelsedagen mamma! Hoppas du hade det trevligt i söndags när vi firade dig. Gott fika var det som alltid när morsan bakat 😉 Jag köpte min mor en ny kamera, en Canon PowerShot A470 (röd). Nu får vi hoppas att det dyker upp en massa nya bilder i familjealbumet på NordicDream.

2Läs mer


Födelsedag och grejer

Jahopp, då var man ytterligare ett år närmare graven idag! 28år. Är man gubbe snart nu eller? Känns som man måste säga grattis till mormorn så här officiellt också. Hon fyllde 70år i lördags. Några presenter har inte dykt upp så än (är inte mycket för firande), men jag vet att mor min har inhandlat en bok. Nämligen “WordPress For Dummies” så nu kan man kanske snart börja klassa sig som en svensk WordPress-nörd eller (?) I övrigt blir det nog en lugn dag. Jag hoppas verkligen att jag slipper oväntade besök! Sådant gillar jag tyvärr inte.

9Läs mer

Grattis på 18-årsdagen!

Grattis syster, på 18-årsdagen idag! Inte smutta vinet innan du släppt ut bäben nu. Hoppas ni hade det trevligt när ni firade igår, ledsen att jag inte kunde komma med. Kramar från Storebror här istället! Läskigt vad snabbt tiden går…

1Läs mer