Inlägg taggade Flisan

Bloggat om allt från - film, WordPress, open source till hårdvara.

Första dagen för Tabasco

Igår var jag och hälsade på en stilig liten herre vid namn Tabasco i sitt jourhem hos Brittmari. Idag kom han till mig och Flisan för första gången. Jag kommer agera tillfälligt jourhem för att se så att allt går som det ska, att han känner sig hemma och att han och Flisan accepterar varandra. Jag trodde nog att Flisan skulle visa direkt vem som bestämmer när hon upptäckte att det var en annan katt här. Flisan och jag stängde därför in oss i sovrummet när Tabasco kom för att låta honom upptäcka sitt nya hem i lugn och ro….

1Läs mer


Godisgris = Flisan?

miniatyr
Publicerat

Flisan har ett kattgodis vid namn “Cat Pillows” som hon fullkomligen älskar. Det roliga är att hon har lärt sig att när man nämner ordet “godis” så är det dags för dessa älsklingssnacks. Ibland händer det att man försäger sig när man pratar med någon annan och Flisan blir i extas för att hon tror att det är godis på G.


Vårkänslor?

Ja vårkänslor borde man börjat få vid det här laget, Quentin anammar det fina vädret, så fort han får möjlighet i alla fall. Flisan är mer försiktig i början, men hon kommer snart göra sig plats på balkongen hon också. 16-17 grader i skuggan på balkongen idag 🙂

0Läs mer