Inlägg taggade Firefox

Bloggat om allt från - film, WordPress, open source till hårdvara.

11 Firefox-tillägg värda namnet

Jag gjorde en lista för ett tag sedan med några av de Firefox-tilläggen jag använder. Det är kanske dags med en ny lista, så här kommer 10 Firefox-tillägg värda namnet. Xmarks Detta är ett måste om man har flera datorer, använder flera webbläsare eller bara vill ha backup på alla bokmärken. Xmarks synkroniserar alla dina bokmärken. Man kan även synkronisera sina sparade lösenord. Xmarks har även ett antal extra små funktioner så som Google Search kategoriserad rankning, tags, webbplatsomdömen osv. Xmarks är kompatibelt med Firefox, Safari, IE, Chrome. Ladda ner | Officiell webbplats Web Developer Ett absolut måste för webbutvecklaren….

4Läs mer

Firefox 3.5

Idag så släpptes en ny fräsch version av Firefox. Det är ett par rätt trevliga uppdatering som ska bli intressanta att testa. Framförallt så ska man ha lagt ner mycket arbete på att göra 3.5 ännu snabbare och prestandaoptimerad, detta bland annat med nya TraceMonkey JavaScript-motorn. Det finns en massa trevligt att kolla efter, läs om alla uppdateringar som skett. Ladda ner Mozilla Firefox 3.5 »

1Läs mer

Firefox 3, var?

Jag är inte en av dom som blir förvånad över hur hela detta jippo med Firefox 3 releasen funkar, eller ska man kanske säga inte funkar. Jag har sagt det förut och säger det igen, open source i ett nötskal. Om det beror på för många kockar som fixar soppan eller vad det är kan jag inte svara på, bra organiserat är det hur som helst inte. Se det inte fel nu, jag gillar många open source mjukvaror. Firefox, WordPress osv. Men det som imponerar mig är att man år efter år klarar av att organisera det så dåligt. Det…

0Läs mer

Nu slår vi världsrekord!

Idag är det dags att hjälpa Firefox att slå världsrekord i mest nerladdade programvara inom 24tim. Detta är alltså ett jippo som Mozilla har valt att köra i och med lanseringen av nya Firefox 3. Som hängiven Firefox-användare så tänker man så klart hänga med på detta! Varför använda Firefox? Firefox är en av de webbläsare som följer w3 standarden, något som alla läsare borde göra. Men det finns ju som sagt webbläsare som IE som inte gärna följer standarden och försvårar det radikalt för webbutvecklare. Nu har det väl under senare tid börjat hända saker tack vare att det…

1Läs mer

Användbara Firefox-tillägg

Av naturliga skäl som designer så använder man ju Mozilla Firefox. En av de stora fördelarna är ju dom många gånger mycket trevliga tillägg som finns. Jag tänkte med andra ord lista dom tillägg jag använder här. Adblock Plus Adblock plus är den perfekta lösningen på att slippa all reklam som nu mer förekommer på dom flesta större sidorna. Enkelt att sköta och uppdateras ofta. Med ett enkelt högerklick så kan man välja att blockera en specifik bild.

2Läs mer