Inlägg taggade Android

Bloggat om allt från - film, WordPress, open source till hårdvara.

Vilken telefon väljer man 2016?

Det är dags att börja se sig om efter en ny telefon igen. Jag brukar byta vartannat år och då välja ett flaggskepp så står sig minst två år. I dagsläget sitter jag med en Sony Xperia Z2, en telefon som har fungerat bekymmerslöst även om jag blivit tvungen att skicka in den två gånger för att bakstycket är på väg att släppa. Intressanta produkter Av de telefoner som än så länge presenterats (kommer att byta någon gång i sommar) så är det följande som tilltalar på något sätt. Egenskaper jag tittar speciellt på: Design, en rak och enkel design…

5Läs mer

SmartTV ala Android

Det var ett par år (3?) sen jag köpte min nuvarande huvudsakliga tv. Att köpa en SmartTV var då inte ett alternativ. Men det skulle vara rätt intressant att ha lite fler funktioner i tvn, så som att kunna kolla YouTube osv. Jag är väldigt nöjd med den 42″ LG jag har idag. Riktigt bra bild och bra svärta, den är dessutom ruggigt bra på att skala upp. Dumt att lägga ut tusenlappar på ett par funktioner. Under senaste tiden har det ploppat upp lite intressanta “Android-stickor” och dom börjar kännas mer mogna för att testas på allvar. Det är…

4Läs mer

Ny smartphone?

Det har med smartphones har blivit en “farlig” leksak. Man är sugen på nya hela tiden 😉 Jag är nog dock rätt så duktig på att vänta till luren man äger i stort har gjort sitt, dvs. efter ungefär två år. Det brukar vara lagom för att förnya eventuella abonnemang också. Just nu har jag en HTC Desire HD som har varit väl uppdaterad med CM7 och senaste Android gingerbread. HTC dröjer dock väldigt länge med ICS och fördröjer då även CM9-uppdateringar för DHD (HTC Ace). Det känns med andra ord som att det är dags att uppdatera hårdvaran lite….

2Läs mer

Android on crack

Publicerat

Skön tyngdfördelning de ser ut att ha satt i kostymen :e


Ny kompis!

Jag har införskaffat en ny kompis att göra min Domo Kun sällskap 😀 Lite barnslig måste man få vara fortfarande, dvs samla på lite roliga figurer/mjukisdjur. Som Android fan så kunde man ju sedan inte låta bli att köpa denna lilla sköna krabat när man hittade honom på eBay 😉

0Läs mer


[Androidspel] Angry Birds

Angry Birds från finska Rovio släppps för Android. Är man inte redan bra sugen på betalapps (för oss svenskar) via Android Market så bör man bli det nu. Rovio is delighted to announce that Angry Birds will be coming to the Android market this summer. Here’s a first sneak preview of Angry Birds running impressively on Motorola Droid/Milestone. Sign up to http://android.angrybirds.com for immediate notification of when Angry Birds is released for Android. Ett måste! Google få arslet ur vagnen nu!

0Läs mer

WordPress for Android

För Androidanvändarna så har det under en längre tid funnits en applikation för WordPress vid namn wpToGo. En väl fungerande applikation som nu ligger till grund för en officiell applikation från Automattic. Den första officiella versionen av WordPress för Android finns att ladda ner från Market idag 🙂 Ladda ner WordPress for Android nu!

0Läs mer

Mina favorit apps till Android

Tänkte jag skulle lista några av mina favorit “apps” till Android så här långt. Har hunnit med att testa ett gäng på den korta tid jag haft min HTC Hero (man kan ju inte låta bli att pilla febrilt på sin hjälte :biggrin: )

0Läs mer

Dags för ny mobil

Det börjar bli dags att uppdatera sig i mobilväg igen. Har just nu en Sony Ericsson w910i, och naturligtvis så hägrar istället pekskärms-mobilerna. Många skulle nog nu gapa högt om iPhone, men jag är inte så säkert på att det är just en iPhone jag vill ha 😉 För min del så är det nog istället en HTC-lur med Android som tilltalar mest. Både HTC Magic och HTC Hero verkar vara trevliga mobiler, dock så lutar det kanske mest åt HTC Hero då den i princip är en uppdaterad variant av HTC Magic (även om Magic är något mer iögonfallande)….

17Läs mer