19jan

20 år som aktiv webbplats!

Den 19/1 2003 registrerade jag eyesx.com. Det måste väl ses som en redig milstolpe att fira 2o år som aktiv webbplats. Hur många webbplatser kan egentligen stoltsera med det, förutom de stor institutionerna?

Sidan har genom åren haft en del olika kostymer. Den första och andra versionen av sidan var en sida helt i Flash. Det tog även fram till 2008 innan sidan faktiskt gick under namnet EyesX. Innan det var namnet ”Vision of Darkness”. EyesX var från början bara mitt nick, som fick bli domänen för att det var kort och bra.

Det är en liten nostalgitripp att kolla igenom sidan på Wayback Machine även om allt inte laddas som det ska.

Orkar man 20 år till? Jag gör ett försök i alla fall.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.