24mar

Ny stol, Arozzi Vernazza

Det har blivit dags att uppdatera kontorsstol igen. Jag har under de senaste åren använt en Marcus från IKEA. En av de bättre stolarna för priset. Nu känner jag dock att det är dags att satsa på något än mer ergonomiskt.

Jag har kollat på en hel del gamingstolar, men många av dessa är mest byggda för att se fräsiga ut och har egentligen inte ergonomi som är mycket att hänga i granen. Nu har jag dock ändå hittat just en gamingstol som känns vettig. Det blir nämligen en stol från svenska Arozzi och deras Arozzi Vernazza Soft Fabric. Med många inställningar för sittställningar, ISO-klassat tyg osv, så hoppas jag att denna stol ska leva upp till sitt ryckte.

Arozzi Vernazza

Lite specifikationer för denna stol:

Mjuk och hållbar gamingstol
Stolen är baserad på Arozzis stol Vernazza som bland annat synts i IGNs ”The Best Gaming Chairs of 2019”. Denna nya stol är klädd i mjukt, slitstarkt tyg för att höja komforten till max. Materialet andas och är framtaget för att hålla dig sval, även under långa gamingpass. Tyget har ISO-testats för att säkerställa kvalitén. Förutom klädsel har även hjulbasen uppdaterats till ett mattsvart aluminiumkryss med förlängd gaslift.

  • Justerbara armstöd: Ja, (3D)
  • Justerbart ryggstöd: Ja, upp till 165°, stegvis per 4°
  • Gungmekanism: Ja, låsbar, 20°
  • Svank- och nackstöd: Flyttbara kuddar
  • Färg: Askgrå
  • Maxvikt: 145 kg

Mer information: https://arozzi.se/product/vernazza-soft-fabric/

Jag ska försöka ha en liten genomgång av stolen när jag haft den ett tag och berätta mer vad jag tycker om den.

Uppdatering: Mitt inledande omdöme i kommentarerna 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.