utvald bild
2dec

Ny version av sidan + ny logotyp

Det har varit mer än behövligt under en tid att få till en uppdatering av sidan. Inte minst eftersom vissa funktioner slutat fungera och jag inte haft tid att åtgärda dem. Nu är det den dock klar, den nya versionen av sidan är live.

Jag har skapat ett tema som påminner en del om det jag hade innan, men med fokus på KISS. De här är därmed version 6.5 av Eyesx.com. Det har plockats bort en del tunga funktioner och istället fokuserats på att göra sidan så ren och lätt som möjligt, utan att för den delen tumma på det grafiska. Temat fick då det passande namnet EyesX Clean.

Inte nog med en ny kostym, det blev en ny logotyp också. En logotyp som är bättre anpassad för att kunna används för print, men som även är unik och funkar i de flesta storlekarna och färgerna.

Förhoppningsvis ska denna uppdatering göra att man får lite mer motivation att posta lite oftare igen 😉

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.