14okt

Jag avslutar en era med WordPress

Jag har idag, efter en längre tids funderande, bestämt mig för att avsäga mig mitt ideella arbete med WordPress och översättning av WordPress. Efter snart 10 års ideellt deltagande i WordPress community så känner jag att det är dags att gå vidare. Jag känner inte samma glöd inför det längre och då är det bättre att lämna över till någon annan. Förhoppningsvis kommer WordPress fortsätta översättas till svenska av andra communitymedlemmar.

Med det här beskedet väljer jag även att stänga ner den svenska portalen på wpsv.se och lämna över ansvaret för Facebook-gruppen till andra. Tack till Binero och FSdata som genom åren gjort det möjligt att driva portalen! Tack till alla medlemmar som gett till både mig och andra!

Jag kommer inte på något sätt överge WordPress, utan kommer jobba vidare med verktyget, om än mer professionellt. Sen utesluter jag inte att jag kommer att hjälpa till här och där med översättningar och annat 😉

Det här beslutet grundar sig helt på min personliga känsla och inte på grund av något annat. Ibland måste man byta miljö och göra vad som känns rätt för en själv.

Tack till den svenska communityn, vi ses i det vilda

(PS. Om någon är intresserad av att driva en svensk portal för WordPress så finns grundmaterialet kvar på GitHub licenserat under GPLv2).

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.