utvald bild
12sep

Grymt läckra t-shirts

11839622-origpic-8763fdJag fick igår hem en grymt läcker tröja som jag fått via Carl och Akvatropik. Att jag är rätt såld på kattdjur är väl kanske inte direkt någon hemlighet, och när man ser Akvatropiks produkter med kattdjur så kan man bli smått salig. Ni har kanske sett dom här tröjorna som finns som är som ett stort djurhuvud, hela tröjan alltså. Det är denna typen av tröjor som man bland annat säljer och det finns massor av läckra varianter. Man använder batik som bakgrundsfärg, något som får tröjorna att se grymt levande och äkta ut. Riktigt gedigen kvalité känns det som också 🙂

Kolla in www.akvatropik.se.

Tack Carl och Akvatropik för den grymma tröjan!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.