utvald bild
4sep

Vila i frid Quentin

För ett par veckor sedan så märkte jag att min lilla kompis Quentin inte åt som han skulle, när det efter ett par dagar blev värre så åkte vi direkt till veterinären. Efter lite blodprover så stod det klart att han hade problem med sina njurar. Hoppet fanns kvar och jag köpte specialmat för att se om vi kunna vända på det värsta. I natt märkte jag att Quentin kom och la sig i sängen efter att återigen inte ätit på två dagar. Han kom och la sig väldigt när och jag kände redan då att något inte var som det skulle. När jag gick upp så ville Quentin följa med, även fast benen inte riktigt bar. Han orkade inte längre än ut i hallen när han sjunk ihop. Då förstod jag att tiden var inne 🙁

Runt 11:15 somnade min lilla kompis Quentin fridfullt in. Han kommer att vara en saknad lite krabat, båda av mig och Flisan.

Lite bilder till minne av min ”lillbus”

[nggallery id=6]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.