utvald bild
31aug

Lågsäsong i bloggen

Det blir lite skralt i bloggen till och från. Inte för att jag inte har lust att skriva, men jag hinner inte riktigt med min egna sida ibland.

För ca: två veckor sedan så hade vi nylansering av en helt nyrenoverad svensk WordPress-portal. WP-Support Sverige bytte namn och blev istället WordPress Sverige, detta även med en ny domän (wpsv.se), en ny kostym och nya funktioner. Bara ett par dagar efter lanseringen så firade vi även 5år som portal. Tiden går himla fort. Men det är grymt kul att se att så många fått hjälp via WordPress Sverige 🙂 och så hoppas man naturligtvis på minst 5 fina år framåt.

För den som brukar besöka min sida för att se vad jag säger om olika filmer har kanske märkt att dessa inlägg har sinat på senare tid. Det är nämligen så att jag har hoppat med Nicklas på MrFilm där jag alltså nu mer recenserar film. Det är med andra ord bara att titta in på www.mrfilm.se för att läsa mina filmrecensioner (eller annan bra information om film).

Så här direkt efter semestern så är det även vanligt att man får en mindre anstormning av förfrågningar för WordPress. Många som är peppade på att skapa nytt efter semestern 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.