utvald bild
29jun

WordPress Sverige, del 4 – dokumentation

Detta är den fjärde delen av smygpresentationen för kommande WordPress Sverige.

I denna del kommer jag att berätta lite vad som händer med vår dokumentation i den nya portalen. Dokumentationen är den del som kommer att ändra sig minst i förhållande till hur den är idag. Men naturligtvis så passar vi även på att göra små behövda uppdateringar även av dokumentationen.

Mediawiki som vi använt under de senaste åren kommer även att fortsättningsvis vara mjukvaran vi använder. Helt enkelt för att Mediawiki mer eller mindre är i en klass för sig när det kommer till wiki-mjukvara. Den senaste versionerna av Mediawiki innehåller en hel del nyheter som gör dokumentationen enklare att hantera. De kommer även med nya enklare redigerare för den som inte vant sig med wiki-kod.

Vi har även försökt att använda mer tydliga textformat för att göra dokumenten lättare att läsa.

I övrigt så kommer dokumentationen att vara sig rätt lik.

Missa inte tidigare inlägg om nya WordPress Sverige

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.