utvald bild
28maj

WordPress 3.4, första RC

Efter en hel del väntande så är nu WordPress 3.4 RC1 släppt. Man har nog haft ett par riktigt krånglande rapporter att åtgärda. Måldatumet var från början satt till 18 april. Med string freeze så betyder det att vi har 3.4 på banan tidigast den 10 juni. Förhoppningsvis betyder förseningen även att man gnuggat hårt på de buggar som upptäckts under beta-stadiet och att vi då slipper en RC2. Det är nog inte helt omöjligt att det kommer en “silent” RC2 bara någon dag innan releasedatumet om man upptäckt mindre buggar.

Ladda ner WordPress 3.4 RC 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.4 RC 1 »

Man får som alltid väldigt gärna testa denna version med de svenska språkfilerna och rapportera ev. fel i dessa så att vi hinner åtgärda dom innan WordPress 3.4 släpps.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.