27maj

Morsdag 2012

Idag är det dagen speciellt för våra mammor. Min mor är i och för sig speciell varje dag året om 😉 Grattis alla mammor!

Jag brukar alltid skapa egna morsdagkort som jag skriver ut på fotopapper till min mor. Så var även tanken detta år. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt. När kortet var klart och skulle skrivas ut så tog färgen i skrivaren slut och hinna få tag på nya patroner blir svårt. Det blir istället ett webbaserat kort att titta på för min mor idag och en utskrift till i veckan.

Här kan man beskåda det webbaserade kortet. Tanken var alltså att detta sedan skulle bli en figurskuren utskrift 🙂

Än en gång, grattis till alla mammor idag och inte minst min egna mor, älskar dig!

 

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.