19mar

Snustestarvecka

Är det kanske dags att skapa lite kontrast mot alla ”mode-bloggare”? Det tycker jag. Jag har tänkt att köra ca: 10 dagars snustestardagar. Dvs. testa en rad olika snussorter.

Anledningen till detta är att jag försöker hitta ett nytt, något billigare snusmärke. Man har höjt tobaksmomsen, tillverkarna har minskat dosornas innehåll och ”vardagssnuset” börjar bli riktigt dyrt. Men det finns en uppsjö av andra snussorter där ute. Allt från nykomlingar som ploppar upp, till storföretagens budgetvarianter.

Jag kommer att börja med 8 olika dosor snus. Dessa kommer jag att presentera en och en, som ”Dagens snus”. Här kommer jag att bedöma hur snuset smakar, vikt per dosa och hur prisvärt det är i förhållande till detta. När jag testat alla dosor så ska jag även försöka göra en sammanställning av dessa 🙂

Lite bakgrund. Jag har i princip alltid snusat portionssnus då jag tycker det är lite fräschare (visst har en och annan kramis glidit in). Favoritsnuset var till en början General Portion men gick över till att vara Grov Portion senast snuspriserna höjdes.

(Notera, jag lägger inga moraliska aspekter i detta. Snus kan vara skadligt för din hälsa. Jag testar snus som snusare, inget annat)

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.