utvald bild
9nov

Tredje betan av WordPress 3.3

WordPress 3.3 Beta 3 är släppt. Det har genomförts mer än 200 ändringar, stora som små sedan senaste betan. Just nu ligger man ca: 3 veckor efter i planeringen, men bättre noggrant än framstressat. Måldatumet är för tillfället satt till slutet av november (29/11).

Väljer man att testa denna beta med svenska språkfiler så får man väldigt gärna vara uppmärksam på ev. fel i dessa och rapportera det i WP-Support Sveriges tracker så att vi kan åtgärda dessa innan WordPress 3.3 släpps på allvar.

(Kom ihåg att det här är en betaversion som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.3 Beta 3 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.3 Beta 3 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.3 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.