Andra betan av WordPress 3.3

WordPress 3.3 Beta 2 är på mattan och har ett antal åtgärder sedan beta 1. Många buggar är åtgärdade, men det återstår fortfarande 150 öppna rapporter i den officiella trackern. Man är som alltid välkommen att hjälpa till med att testa nya versioner. Läs mer i WordPress Blogg »

Väljer man att testa denna beta med svenska språkfiler så får man väldigt gärna vara uppmärksam på ev. fel i dessa och rapportera det i WP-Support Sveriges tracker så att vi kan åtgärda dessa innan WordPress 3.3 släpps på allvar.

(Kom ihåg att det här är en betaversion som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.3 Beta 2 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.3 Beta 2 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.3 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.