utvald bild
14jun

WordPress 3.2 RC1

Den första release-kandidaten av WordPress 3.2 är släppt. Det brukar betyda att det inte är allt för långt kvar innan nästa version släpps. Måldatum för WordPress 3.2 är satt till 30 juni. Mer än 350 åtgärder har hittills genomförts för kommande version.

För dig som skapar teman/tillägg så är det hög tid att börja testa så att allt fungerar som det ska i den nya versionen. Även du som användare kan behöva kontrollera så att ditt webbhotell/server klarar av att köra WordPress 3.2 då kraven i och med denna version kommer att höjas. Du kan enkelt kontrollera detta med tillägget WordPress Requirements Check. (Kraven för WordPress 3.2 är PHP 5.2.4 och MySQL 5.0).

(Kom ihåg att det här är en RC-version som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.2 RC 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.2 RC 1 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.2 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

WordPress Requirements Check

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.