utvald bild
29jun

WordPress 3.1.4 – säkerhetsrelease (och 3.2 RC3)

WordPress 3.1.4 är släppt och är en underhålls- och säkerhetsrelease. Denna version åtgärdar sårbarheter som gör att vissa roller kan få behörigheter de inte ska ha i alla tidigare versioner. Man har även stärkt säkerheten i förbyggande syfte.

Då detta är en säkerhetsrelease så är det rekommenderat att du uppdaterar så snart som möjligt.

Ladda ner WordPress 3.1.4 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.1.4 »

Hittar du konstigheter eller saker som behöver ändras i de svenska WordPress-paketet eller i de svenska språkfilerna så kan du rapportera detta i WP-Support Sveriges trac.

Lycka till med din installation/uppgradering!

Man har samtidigt släppt vad som troligen blir den sista releasekandidaten av 3.2 (slutliga versionen av 3.2 är planerad för imorgon).

WordPress 3.2 RC3. I denna RC så har man åtgärdat samma säkerhetsbrister som i 3.1.4 och ett antal andra mindre ändringar. Uppkommer inget oväntat så är detta så gott som den version vi kommer att se som den slutliga versionen av WordPress 3.2.

(Kom ihåg att det här är en RC-version som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.2 RC 3 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.2 RC 3 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.2 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.