utvald bild
7jun

Minitangentbord med bluetooth

Har länge funderat på att köpa mig ett minitangentbord till mitt PlayStation 3. Ett bluetooth-tangentbord tilltalar mest, inte minst för att man då kan använda det till flera olika enheter. Det vore t.ex trevligt att kunna använda det till sin Android-lur de gånger man skriver lite mer.

Naturligtvis har ”Logitechs DiNovo Mini”-tangentbord hägrat, men ~900kr för ett minitangentbord känns lite väl tilltaget. Jag började istället kolla runt lite vad det fanns för alternativ. Prisjakt listar inte många av dem då tillverkarna mest verkar vara mindre tillverkare. Hittade sen ett minitangentbord hos Droidstuff.se, dock så var det slut. Men det fanns ett klipp på detta tangentbord från Droidstuff.se som fick mig att leta vidare

eBay brukar vara bra för denna typen av små-elektronik, och mycket riktigt här fanns en hel uppsjö av dessa minitangentbord, billigare dessutom 🙂

Minitangentbord
Minitangentbord
Skyddsficka

Det blev med andra ord ett sådant här litet tangentbord för bara ~115kr (inkl. frakt). Dessutom så följde de med ett litet ställ (se videon ovan) och en skyddsficka för tangentbordet.

Tangentbordet har dessvärre inte åäö, men det brukar inte spela så stor roll när de flesta enheter har ”auto correction”-funktionalitet.

Blir kul att se hur det fungerar när det kommer 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.