utvald bild
12maj

WordPress 3.2 Beta 1

Den första betan av WordPress 3.2 är släppt. Som tidigare utlovat så har man ökat takten inför releasen av version 3.2. Det skulle från början bli en version där man framför allt satsade på att optimera WordPress och även att ta bort stödet för äldre serverkonfigurationer (PHP4, MySQL4). Men det första du kommer att få syn på som användare är den nya omarbetningen av adminpanelen. En annan omtalad förbättring är det nya fullskärmsläget för den inbyggda redigeraren. Sist med inte minst så kommer det även ytterligare ett standardtema vid namn TwentyEleven. Som alltid så kommer det en hel del andra småförändringar och förbättringar.

Väljer man att testa denna beta med svenska språkfiler så får man väldigt gärna vara uppmärksam på ev. fel i dessa och rapportera det i WP-Support Sveriges tracker så att vi kan åtgärda dessa innan WordPress 3.2 släpps på allvar.

(Kom ihåg att det här är en betaversion som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.2 Beta 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.2 Beta 1 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.2 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.