utvald bild
23maj

Har sagt det tidigare…

Japp, jag har nämnt det tidigare och kommer säkert att göra det igen :e Jag måste komma för mig att göra om min egen sida! Frågan är bara när man ska hinna med det? Och som vanligt så tar det evigheter när jag ska göra något till mig själv. Till andra går det bra, men när man ska göra något till sig själv så kommer man på nya saker hela tiden och blir liksom aldrig nöjd. Det känns lite småtråkigt att använda ett färdigt tema (utan några direkta modifikationer) när man vet att man kan göra något eget. Mystique är ett trevligt tema, men i alla fall.

Det kommer en ny monster-laptop i veckan. Kanske det ger en lite extra motivation 🙂

 

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.