utvald bild
3feb

Docka/bordsställ till Desire HD?

Att hitta dockor (inte sådana man leker med 😉 ) eller bordsställ till Android-telefonerna är inte det lättaste. Antagligen för att de släpps i så många olika modeller och dessutom i rätt hög takt. En docka med laddare, ljudutgång osv, måste ju vara anpassad till den telefon man har för att passa. Följer en tråd på Swedroid där man talar om dockor för HTC Desire HD, och gänget där verkar bara ha hittat en docka som har stöd för ”ljud ut”, den verkar inte helt solid när det kommer till ljudet heller när man lyssnar på dem som köpt den (jag tycker inte att den ser allt för tilltalande ut heller).

Efter att ha kollat diverse butiker, eBay och vad andra säger så kändes det helt enkelt som ett universalt bordsställ var det som tilltalade mer.

Breffo Spiderpod + X-mini II
Breffo Spiderpod + X-mini II

För mig blev det istället att beställa Breffos Spiderpodium och för ljudet den söta lilla X-mini II (review). Det blir nog lite mer ”portabelt” så. Är man ute efter en docka för bara laddning så finns det en variant på Dustin.

Använder ni några schyssta dockor/bordsställ till era lurar?

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.