utvald bild
1jan

Inspirationsflöde…

Hur gör ni när ni behöver inspiration för ert skapande? Jag bygger mycket hemsidor och ibland finns bara inte inspirationen där. Mycket sitter i ryggmärgen, men när man ska göra det där lilla extra så krävs det oftast lite mer.

Min process med att hitta inspiration är kanske lite märklig men så här går jag tillväga när jag behöver det där lilla extra.

1. Lyssnar nästan oavbrutet på musik. Vanligtvis så lyssnar jag mest på (hård)rock, men när det kommer till dessa stunder så är det club/dance/trance som kommer ur hörlurarna.

2. Jag kan sitta ett par dagar i streck och bara suga i mig inspiration genom att kolla diverse ”site gallerys” och digital konst. Jag lägger gärna märke till allt från generella upplägg till små detaljer här och var. Några exempel på sidor jag gärna surfar runt på är deviantART, We Love WP, Divine CSS, cssWOW och många andra.

3. Efter ett par dagars intensivt insupande av inspiration så kommer jag oftast till gränsen för hur mycket jag kan ta in och jag kan låta min egna kreativitet flöda. Oftast leder det till något nytt och trevligt 😉

Hur gör du när du behöver inspiration?

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.