utvald bild
12dec

Tillfälliga eyesx.com

Efter att ha haft problem med servern jag ligger på ett tag så har jag blivit tvungen att grundligt felsöka mina webbplatser. Av denna anledning så kommer jag att köra standardtemat Twenty Ten Mystique tills att jag har löst problemet.

Hoppas ni har överseende med att vissa delar av sidan ser lite konstig ut efter som det inte är anpassat för Twenty Ten Mystique.

Uppdatering: Jag tror äntligen att jag löst problemet med att mitt konto totalt gått i taket hos webbhotellet, och utåt sett gjort mina webbplatser sega. Något verkar ha legat och skräpat i databasen för huvudinstallationen (fråga mig inte vad) detta har skapat nästan 50% fler queries på alla sidor på eyesx.com. WordPress gav inga felmeddelanden trots wp_debug påslaget, inga loggar visade på fel förutom att processerna på servern drog iväg.

Ibland kan det vara lurigt att felsöka. Håll nu tummarna för att detta verkligen varit anledningen till mina sega sidor .|

Jag kommer att köra Mystique ett tag till. Har tänkt att piffa till mitt egna tema lite för att använda lite fler inbyggda funktioner i WordPress, det är väl lika bra att passa på att göra det nu under julhelgerna 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.