utvald bild
25nov

WordPress 3.1 Beta 1

Då har release-cykeln för kommande WordPress startat på allvar i och med att WordPress 3.1 Beta 1 är släppt.

Vi har nog blivit rätt bortskämda den senaste tiden med alla trevliga nyheter som kommit med nya versioner av WordPress. WordPress 3.1 kan kanske tyckas bjuda på färre nya funktioner än de senaste versionerna. Men som alltid så finns det någon smaskig nyhet för alla. Du kan läsa om de nya funktionerna i WordPress 3.1 i WP-Support Sveriges blogg.

Hur många beta & releasekandidater vi kommer se innan den slutliga releasen av 3.1 återstår att se. Går allt enligt planerna så kommer WordPress 3.1 att släppas den 15dec.

(Kom ihåg att det här är en betaversion som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.1 Beta 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.1 Beta 1 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.1 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.