utvald bild
8okt

Nästa steg för eyesx.com

Det var ett tag sedan jag gjorde om eyesx.com senast. Men det börjar bli dags igen. Jag har ett par webbplatser jag driver med WordPress och sedan WordPress 3.0 kom så har jag tänkt att jag ska göra om alla webbplatser till ett nätverk under eyesx.com tillsammans med domain mapping.

Nu när Binero dessutom har/hade en trevlig drive med gratis punkt-se domän så kunde man ju inte hålla fingrarna i styr. Det blev 6st nya domännamn. Det blir med andra ord kanske några fler projekt som behöver ett hem 😉

Nya domäner:

funbuzz.se
epicbuzz.se
buzzed.se
racingbuzz.se
nextrace.se
wp-buzz.se

Några av dessa domäner talar kanske för sig själva, om inte så håller jag på vad det blir ett tag. Det blir med andra ord att skissa på en ny design till huvudsidan för nätverket eyesx.com 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.