utvald bild
24sep

[Android] F1LiveStream

Live Timing

Jag har under hela F1-säsongen letat efter en vettig app för live timing av race och kval eftersom de från Formula 1 håll helt har missat Andriod 😮 . Det finns ett par olika apps på market, men få som fungerar på ett enkelt och vettigt sätt.

Jag hittade dock här om dagen F1LiveStream (benämns på market som LiveStream for F1 – Beta) som helt enkelt bara tillhandahåller live timing och commentry, det fungerar och dessutom utan reklam! Lika enkelt som den officiella live timingen.

LiveStream for F1 provides near real time updates of driver track positions and commentary from F1 race, qualifying and practice sessions. Requires data connection (2G/3G/4G/Wifi) for providing updates.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.