utvald bild
9jan

Ny skärm till datorn?

Jag har tankar på att inhandla en ny skärm till den stationära datorn. Har ingen dålig skärm (LG L1970HR) idag men en 19″ skärm med en maximal upplösning på 1280×1024 känns lite tunt. Man skulle gärna ha en full-hd-skärm. Har börjat kollat runt lite och har fastnat för en skärm speciellt.

Samsung P2450H (Prisjakt)

Skärmstorlek: 24″
Upplösning: 1920 x 1080
Bildformat: 16:9
Svarstid: 2 ms
Kontrast: 1000:1 (70000 : 1 dynamisk)
Ljusstyrka: 300 cd/m²
Bakbelysning: CCFL (lysrör)
Dot pitch: 0,265 mm
HDMI- / DVI-D- / VGA-anslutning

Lite synd är det att utbudet av LED-skärmar är så dåligt. Dom som finns har ingen vidare ljusstyrka på pappret (och av omdömen att läsa så är de lite mörka) vilket jag definitivt vill ha. Jag vill även ha HDMI-anslutningar på skrämen och då fanns det i princip inga LED-varianter att välja på.

Det vore trevligt att kunna koppla PS3’an till sin skärm 😀

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.