utvald bild
17dec

WordPress 2.9 RC1

Då börjar den skarpa versionen av WordPress 2.9 närma sig på allvar. Den första releasekandidaten är släppt. Om allt går som det ska och inga buggar hittas så kommer vi högst troligen se den skarpa versionen innan slutet på veckan.

Du ska se vilka uppdateringar som skett i WordPress trac. Du kan läsa mer om WordPress 2.9 RC1 i utvecklingsbloggen.

Ladda ner WordPress 2.9 RC1 »
Ladda ner Svenska WordPress 2.9 RC1 »

De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i WP-Support Sveriges trac och ange version som ”trunk”.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.