utvald bild
21okt

Seven Pounds

Seven Pounds
Seven Pounds

Originaltitel: Seven Pounds
Speltid: 123min
Regi: Gabriele Muccino
Genre: Drama
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0814314/

Handling

Ben Thomas (Will Smith), en man som står inför ett vägskäl i livet efter en kväll som för alltid förändrat hans liv. När han nu söker efter ett sätt att lätta sitt skuldtyngda samvete så upptäcker han att han har möjlighet att förändra livet för sju främlingar som alla förtjänar en andra chans. Men när en av dem fångar hans hjärta måste han bestämma sig för om han ska avslöja sin hemlighet – även om det innebär att han får ge upp sitt nya kall.

http://www.youtube.com/watch?v=B96igMfsIQc

Detta är en av de mest känsloladdade filmer jag sett på länge. Man lyckas verkligen fånga den där riktigt bitande sorgsna känslan. Will Smith gör en av sina absolut bästa roller, och de flesta skådespelarinsatser känns riktigt solida. Ett fulländat drama. Är du med andra ord redo för en riktigt tung film, se den här!

[rating:9.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.