utvald bild
29okt

Ny kontorsstol

Förra veckan så satt jag som vanligt vid skrivbordet och knappade på datorn, en av kissarna ropade på mig och jag vände mig om. I den rörelse jag då gjorde så hamnade jag och sitsen av kontorsstolen på golvet bredvid benen till densamma. Stolen hade alltså gå mitt i tur. Lite snopet så sitter jag nu på golvet och funderar för mig själv, ”vad ska ja sitta på nu?” :biggrin:

Har letat runt en vecka efter en vettig stol att köpa efter att ha suttit i sängen, soffan och på andra mindre ergonomiska platser. Måste säga att utbudet av kontorsstolar för privatpersoner är väldigt dåligt för att vara 2009 och när i princip varje svensk har en dator eller åtminstone ett arbetsrum. De stolar som finns säljs ofta slut omgående har jag märkt.

Jag tog min chansning och kollade på Tradera om det möjligtvis kunde finnas något där efter att ha kollat på ett antal ställen i stan. På Tradera så hittade jag mot förmodan en tysk som sålde diverse nya möbler, och däribland denna trevliga kontorsstol

Ny kontorsstolJag lyckades vinna denna, vad det ser ut som mycket trevliga kontorsstol för bara 810kr. Den är klädd i kvalitetsläder (buffalo split), läderklädda armstöd, höj och sänkbar, tilt-funktion och inte minst himla snygg.

Jag kommer med andra ord de närmaste två veckorna att vänta på att få denna levererad direkt ifrån Tyskland, och hoppas på att jag gjort ett bra köp 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.