utvald bild
10sep

En intervju i min smak

radioJag har aldrig varit en sådan person som har behov av att stå i rampljuset på något sätt, sen har det blivit att man kanske hamnar i folks ”blickfång” när man driver den officiella svenska portalen för WordPress (och ansvarig för ”Svenska WordPress”) och ens namn dyker upp lite här och var i sammanhanget.

I fredags så ploppa det upp en förfrågan på Live Messenger från en Jonas. Det visade sig att Jonas är en av de personer som driver Webbradion.net, en podcast-radio för webbutvecklare. Han undrade om jag ville ställa upp på en intervju rörande WordPress. Det lät ju som en intervju i min smak, så det ställde jag naturligtvis upp på 🙂

Den mycket trevliga intervjun hittar man i sin helhet på Webbradion.net.

Gillar du att pyssla med webbutveckling i någon form så är Webbradions podcasts något för dig. Finns flera intressanta avsnitt att lyssna på av David och Jonas (y)

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.