En intervju i min smak

radioJag har aldrig varit en sådan person som har behov av att stå i rampljuset på något sätt, sen har det blivit att man kanske hamnar i folks “blickfång” när man driver den officiella svenska portalen för WordPress (och ansvarig för “Svenska WordPress”) och ens namn dyker upp lite här och var i sammanhanget.

I fredags så ploppa det upp en förfrågan på Live Messenger från en Jonas. Det visade sig att Jonas är en av de personer som driver Webbradion.net, en podcast-radio för webbutvecklare. Han undrade om jag ville ställa upp på en intervju rörande WordPress. Det lät ju som en intervju i min smak, så det ställde jag naturligtvis upp på 🙂

Den mycket trevliga intervjun hittar man i sin helhet på Webbradion.net.

Gillar du att pyssla med webbutveckling i någon form så är Webbradions podcasts något för dig. Finns flera intressanta avsnitt att lyssna på av David och Jonas (y)