utvald bild
21sep

Dags för ny mobil

HTC HeroDet börjar bli dags att uppdatera sig i mobilväg igen. Har just nu en Sony Ericsson w910i, och naturligtvis så hägrar istället pekskärms-mobilerna. Många skulle nog nu gapa högt om iPhone, men jag är inte så säkert på att det är just en iPhone jag vill ha 😉

För min del så är det nog istället en HTC-lur med Android som tilltalar mest. Både HTC Magic och HTC Hero verkar vara trevliga mobiler, dock så lutar det kanske mest åt HTC Hero då den i princip är en uppdaterad variant av HTC Magic (även om Magic är något mer iögonfallande).

Rent utseendemässigt så tilltalar även HTC Touch HD, denna mobil kör dock Windows Mobile 6.1 (något som jag inte har så mycket koll på, och är det lika trevligt som Android?).

Så vad ska man välja för ny mobil?

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.