utvald bild
31aug

I möbeltankar

Jag har under en längre tid funderat på att inreda mitt vardagsrum lite bättre. Jag har idag en 15år gammal skinnsoffa som har försökt överleva 2 generationer av busig katter. Den är med andra ord rätt sliten. Till detta har jag ett fortfarande väldigt fint vitt marmorbord med träben, det passar bara inte riktigt in med resterande möblemang som går i ek/silver.

Jag tror dock jag har hittat mig ett köp av ny soffa och soffbord. Dels blir det en soffgrupp, 3+2, i mörkgråmelerad tygklädsel. Till detta ett soffbord i träpanel med glasskiva och silverben.

Nya möbler till vardagsrummet
Nya möbler till vardagsrummet

Tror att detta kan bli en trevlig kombination i mitt vardagsrum, och möbler som kommer att matcha fint med övrig inredning. Vad tror ni?

(Är det någon som är sugen på ett vardagsrumsbord med vit marmorskiva och vitbetsade träben för en billig slant, hojta gärna till 😉 )

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.