utvald bild
26aug

FeedDemon + Google Reader

fd-plus-grFrån och med den 1 september så kommer inte längre FeedDemon erbjuda synkronisering via NewsGator Online. Istället så kommer man kunna använda Google Reader för att synkronisera sina flöden i programmet. I och med detta så kommer FeedDemon 3 att släppas för att följa denna ändring. (Detta gäller även för alla andra program som använder NewsGators synkroniseringstjänster)

Man har även jobbat med en del andra saker i FeedDemon som samtidigt allmänt får en uppiffning. Beta-testningen för FeedDemon 3 har varit igång ett tag och har som mål att gå live till senast den sista augusti. Några av de saker man märker med den nya versionen är att den är betydligt mycket snabbare, speciellt med tanke på att Googles servrar hanterar dina flöden mycket snabbare. Man ser även att programmet i sig tycks ”lättare”. Sen har även FeedDemon fått en finputsning av sin kostym (ikoner som gjorts finare osv.) som nu känns mer bekväm.

Man kan redan idag ladda ner FeedDemon 3.0.0.28 Pre-release och använder man redan programmet sedan tidigare så går det väldigt simpelt att konvertera sina synkroniseringar till Google Reader vid installationen.

Jag har tidigare översatt FeedDemon 2.7, vi får se om jag har tid att ordna även en svensk språkfil till version 3.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.