utvald bild
11jun

WordPress 2.8 är här

wp2-8Då var det äntligen dags för den skarpa versionen av WordPress 2.8. Man har hållit en lägre utvecklingstakt under det senaste halvåret, något som gör att WordPress 2.8 kommer att kännas som en mycket genomarbetad 2.7. De flesta uppdateringarna har skett under huven på WordPress stora som små, sammanlagt så har över 790st åtgärder skett. Man kommer inte se några större skillnader vad det gäller det visuella i adminpanelen, det kan vi dock förväntas se i WordPress 2.9.

Några utav dom nya funktioner man kommer att se i WordPress 2.8 är bland annat ett automatiskt installationsverktyg för teman där man kan installera teman direkt ifrån WordPress officiella temakatalog, man har förbättrat hanteringen av widgets, den automatiska tidszonsinställningen är äntligen ett faktum, utökade inställningar för panelvisningen och mycket annat. Läs mer om dessa nya funktioner »

Vill du se en fullständig lista på nya funktioner och ändringar så hittar du den i WordPress:Codex.

Ladda ner WordPress 2.8 »
Ladda ner Svenska WordPress 2.8 »

Hittar du konstigheter eller saker som behöver ändras i de svenska WordPress-paketet eller i den svenska språkfilen så kan du rapportera detta i vår trac.

Lycka till med din installation/uppgradering!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.