utvald bild
5maj

The Happening

The Happening
The Happening

Originaltitel: The Happening
Speltid: 91min
Regi: M. Night Shyamalan
Genre: Drama/Mystik/Sci-Fi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0949731/

Handling

Allt tycks till en början vara en helt vanlig dag i New York, men allt är inte som det ska. Ett osynligt hot dyker helt plötsligt upp utan någon som helst förvarning. Man inser snart att ingen går säker med något som attackerar en av de mest grundläggande instinkterna, överlevnad.

Inget fel på skådespelarinsatserna, inga fel på hur man filmat den, men handlingen har väldigt mycket mer att önska. Den känns ogenomtänkt och ”ihop slängd”. Det blir osammanhängande med tonvis luckor i storyn. Skådespelarinsatserna är som sagt helt ok, men i ärlighetens namn har dom inte mycket att jobba med. Man har lite känslan ”jahopp” efter att man sett denna.

[rating:3.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.