utvald bild
27apr

You Don't Mess With The Zohan

...The Zohan
...The Zohan

Originaltitel: You Don’t Mess With The Zohan
Speltid: 113min
Regi: Dennis Dugan
Genre: Komedi/Action
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0960144/

Handling

Zohan är en israelisk mossad-agent och en ”ladies man” som har en dröm som inte passar in i hans hemland. En dröm om att få bli frisör. Han tar chansen att fejka sin egen död vid ett uppdrag och smiter iväg till USA för att förverkliga sin dröm. Agentlivet tycks dock hänga med längre än räknat.

[movieweb]VIjF0omow3Uamm[/movieweb]

Det här är en komedi i stil med Zoolander, samma typ av komik. Den är till och från rätt kul och man får sig ett par riktiga skratt. Jag gillar oftast Adam Sandlers produktioner. Tyvärr känns det inte riktigt som de amerikanska komedierna kommer upp på något speciellt bra nivå på senaste tiden, och det gör inte den här filmen heller. Storyn är skapligt originell, men blir inte så väldigt roligt med fördomskomik. Den saknar med andra ord en hel del för att bli en riktigt bra komedi, men underhållande är den som sagt till och från.

[rating: 5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.