utvald bild
28apr

Adminpanelen i WordPress 2.8

Det har kommit önskemål att om att finputsa adminpanelens sidhuvud och nu har man tagit fram ett antal förslag som finns att beskåda på WordPress officiella blogg. Man har valt att göra detta till en omröstning innan man bestämmer hur kommande adminpanel ska se ut i WordPress 2.8/2.9. Du har nu med andra ord chansen att påverka själv, vilken layout för adminpanelen tycker du är bäst?

Delta i omröstningen här »

Själv är/var jag lite emot att man ändrar för mycket i upplägget från version till version då det snarare förvirrar än kanske förbättrar, dock så är några av dessa förslag riktigt ok så jag är böjd att till slut hålla med om att det kan genomföras vissa mindre förändringar.

Jag röstade själv på följande förslag som jag tyckte ser bäst ut och ger den bästa översikten

Adminpanel
Adminpanel
Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.