utvald bild
11mar

Role Models

Role Models
Role Models

Originaltitel: Role Models
Speltid: 101min
Regi: David Wain
Genre: Komedi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0430922/

Handling

Wheeler (Seann William Scott) och Danny (Paul Rudd), två kollegor, har en dålig dag på jobbet som slutar med 150tim samhällstjänst med ungdomar. Dom är nog de värsta tänkbara förbilderna, men för att slippa sitta 30 dagar i fängelse istället så måste dom ställa sig i ledet.

[movieweb]VIHjzILPR2QELP[/movieweb]

Om det inte vore för dom rätt grova sexskämten och det grova språket så skulle jag kalla detta en familjekomedi. Den går tyvärr lite i samma stil som de flesta amerikanska komedier gått i på det senaste. Det vill säga inte direkt en komedi man sitter och garvar åt, utan mer ”smilbandsunderhållning”. Karaktärerna är rätt så slätstrukna om man bortser från den lilla mörka killen som spelar Ronnie (Bobb’e J. Thompson), han är underbar. En glad film som ändå har ett bra underhållsvärde.

[rating: 6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.