utvald bild
2mar

Max Payne

Max Payne
Max Payne

Originaltitel: Max Payne
Speltid: 100min
Regi: John Moore
Genre: Action/Brott/Drama
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0467197/

Handling

Polisinspektör Max Payne (Mark Wahlberg) förföljs av sitt tragiska förflutna. Ett mörkt förflutet som han gör allt för att hämnas. Ju djupare han kommer dessto mörkare blir historian. Inget gör det bättre när han gör sig ovän med alla i sitt polisdistrikt. Ska han finna det som gror ilska inom honom varje dag som går? Baserat på karaktären MaxPayne från spelet med samma namn.

[movieweb]VIGFYHLL3pr8KK[/movieweb]

Bättre än förväntat. Gillar hur man har fångat den här riktigt mörka känslan, lite som Sin City fast ändå inte på samma nivå. Mystiken finns där också på ett bra sätt. En hel del sköna actionscener som man kanske hade kunna mata på lite mer med. Handlingen är ju baserad på spelet med samma namn och vad jag kan se just från den första versionen av spelet. En handling med en eller två fler tvistar än man kanske räknat med. Tycker att Mark Wahlberg gör en bra roll som Max Payne. Jag gillar också Mila Kunis som lite av en ”bad girl”, hon skulle ha fler sådana roller.

[rating:7/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.