utvald bild
3mar

Gravatar.com på svenska

gravatarEfter många påtryckningar på ansvariga för utvecklingsgruppen av språkteam på wp.org för att få igång möjligheten till översättning av avatartjänsten gravatar.com utan resultat, så bestämde jag mig förra helgen för att trycka på lite på Gravatar personligen. Eftersom Gravatarer är standard i WordPress nu mer så borde det vara naturligt att dess tjänst kan översättas också.

Efter mina mail till Gravatar så tog det fart på allvar och man har nu skapat en mailinglista för språkutvecklare och en sida som uppdateras kontinuerligt med översättningar och ändringar. Med andra ord så kommer gravatar.com snart att finnas på lika många språk som WordPress och inte minst på Svenska!

Den svenska sidan hittar man genom att gå till sv.gravatar.com 🙂

(Har man åsikter eller hittar fel för den svenska översättningen så kan dessa diskuteras via WP-Support Sveriges forum.)

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.