utvald bild
12mar

Burn After Reading

Burn After Reading
Burn After Reading

Originaltitel: Burn After Reading
Speltid: 96min
Regi: Ethan Coen & Joel Coen
Genre: Komedi/Brott
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0887883/

Handling

Ett par mindre intelligenta gym-arbetare hittar av slumpen en cd-skiva med CIA material. Dom beslutar sig för att pressa ur lite pengar ur situationen genom att försöka sälja materialet. Men det blir inte som man tänkt sig.

[movieweb]VIJVLLOKY1eDOJ[/movieweb]

Jag måste säga att jag är mycket förvånad över det höga betyget denna film har fått på IMDb. Det verkar vara någon slags tragikomisk nisch som amerikanarna har fått dille på som jag inte alls förstår (som många andra komedier senaste året). Skådespelarinsatserna, där finns det inget att klaga på egentligen, men storyn känns så klen och inte alls rolig. Den är rörig på ett sätt som inte gagnar filmen alls. Det är helt enkelt bara skådespelarinsatserna som gör att denna film är värd ett betyg alls.

[rating: 4/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.