utvald bild
21feb

Temat NordicDream

NordicDream
NordicDream

Här kommer som utlovat temat NordicDream för WordPress. Temat är från början skapat för ett familje-fotoalbum, och efter att efterfrågan kom på designen på sidan så tänkte jag att det kunde få bli ett fritt tema för oss svenska WordPress-användare.

Det är ett gallerianpassat tema med två kolumner, widget-klart och med ”inbyggd” gästbok via mallhantering. Det går under licensen GPL och kan med andra ord användas fritt. Man får väldigt gärna visa sin uppskattning på ett eller annat sätt om man använder temat, speciellt om man använder det kommersiellt (som på bloggportaler).

Förhandsgranska temat i WP-Support Sveriges temavisare »

Ladda ner direkt från WP-Support Sveriges filarkiv »

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.