utvald bild
4feb

Köpbojkott!

De senaste månadernas idiotiska införande av lagar till höger och vänster, skivbolag som stryper lagliga tjänster och VDs som tycker att internet borde stängas ner är nog för mig att gå med på köpbojkott mot dessa skojare!

Till en början så borde man omedelbart sluta att gå på bio om man gör det! Med sådana idiotiska uttalanden som SF’s VD kommer med i DN borde säga allt om hur branschen känner. Döda internet? Man blir mållös.

Det föreslås att man ska införa en bojkott som sträcker sig från 9 feb till den 1 mars, vilken innebär att man under denna period helt avstår från alla slags köp från nöjesbranschen (så som CD-skivor, DVD-filmer, böcker , spel, bio, bredbandsfilm, spotify, ja allt i den vägen) för att visa att köpmakt faktiskt har en innebörd.

Vi har just nu en nöjesbransch som vill ta bort allt vad personlig integretet heter och korkade politiker köper detta med hull och hår, jag tänker i alla fall inte gå med på detta längre!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.