utvald bild
14feb

Behöver du en laptopväska?

Jag har en för mycket 😉 Köpte en PUMA-väska för min bärbara dator, men den var i minsta laget för min laptop, så jag valde att köpa en annan hos NetonNet. Med andra ord finns PUMA-väskan uppe för budande. Den kostade 299:- men jag släpper den för 99:- eller högstbjudande 😉

PUMA-väska
PUMA-väska

”Foundation Work Bag”, svart med röda/gråa detaljer, vaderad för att klara stötar. Ett huvudfack inkluderat innerfack med dragkedja för dokument eller likande. Två fack på framsidan för tillbehör så som mus, nätkablage osv. Vaderad axelrem. Avsedd för 15,4″ laptops.

Öppnad men oanvänd (passade inte min laptop).

Mått

Yttermått ca:
400x300x50 mm

Innermått ca:
370x280x40 mm

Buda kan du göra på Tradera »

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.