utvald bild
31jan

Wild 7

Wild 7
Wild 7

Originaltitel: Wild 7 (Wild Seven)
Speltid: 87min
Regi: James M. Hausler
Genre: Brott/Drama
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0464320/

Handling

Wilson har precis släppts ut ur fängelse och vill ge igen på sin gamla partner efter 20år. Ny planer smids, men dom är inte ensamma.

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja berätta om vilket skräp det här är. Det är vad det sägs vara ett väldigt tamt försök till en modern ”western”. Men det känns som man bommar på alla plan. Scenografin är helt utan känsla, i regin vet jag inte riktigt vad man tänkt ibland. Man sitter större delen och skakar på huvudet scen efter annan. Känns mer som ett 10min manus som bara är utfyllt med en massa scener som inte ger ett dugg till filmen. Osammanhängande och totalt ostrukturerat. Skådespelarinsatserna är flatstrukna, totalt utan personlighet. Nej hoppa över den här, du missa definitivt inget, du förlorar snarare 87min av ditt liv.

[rating: 0.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.