utvald bild
8jan

Ubuntu 8.10 Desktop, omslag

ubuntu_logo_colorJag körde tidigare ett tag Ubuntu 6.10, men det blev tyvärr inte speciellt långvarigt då jag varken hade tid eller ork att sköta om installationen som man behövde. Men Ubuntu växer så det knakar med varje version som släpps så efter att min systemdisk kraschade på min stationära dator så har jag beslutat mig för att Ubuntu ska bli förstahands OS på den maskinen igen.

Ja är lite smått pedantisk när det gäller mina datorprylar i att det ska vara ordning och lätt att hitta saker osv. När jag nu inte hittade annat än så kallade ”wallets”-mallar för omslag att skriva ut till Ubuntu (och då endast på engelska dessutom) så bestämde jag mig för att skapa egna omslag och skriva ut på fotopapper för att få det prydligt och fint bland mina skivor. Med detta så kom ju även tanken att någon annan kanske också kan få användning av mina omslag så jag gjorde dem i CD, CD med folder och DVD format. Håll till godo 🙂

Förhandsgranskning (nerskalade versioner)

Ubuntu CD baksida
Ubuntu CD baksida
Ubuntu CD framsida
Ubuntu CD framsida
Ubuntu CD framsida folder
Ubuntu CD framsida folder


Ubuntu DVD
Ubuntu DVD

Om det skulle finnas önskemål om omslag för Ubuntu 8.10 Server Edition så ska jag säkert kunna skaka fram några sådana också. Det finns även PSD-filer att tillgå om du vill göra egna varianter av mina omslag, skriv en rad i kommentarerna om du vill ha tillgång till dessa.

(Har du problem med nerladdningen, se den andra länken under huvudnerladdningen.)

[download id=”2″]

Skulle ovanstående nerladdning inte fungera av någon anledning försök med denna länk.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.